CiCi's Aramina Minaran, ikää noin 5 viikkoa

CiCi's Aramina Minaran, ikää noin 5 viikkoa

Hortonomi Aramina, kesäkuussa 2018, ikää noin 4 kuukautta.

Hortonomi Aramina, kesäkuussa 2018, ikää noin 4 kuukautta.

IC FI*CiCi's Aramina Minaran

IC FI*CiCi's Aramina Minaran

IC FI*CiCi's Aramina Minaran

CiCi's kissalan, Aramina, Miina Mahoton, syntyi meillä, Orimattilassa, ystävänpäivän aamuna, 14.2.2018, pentueen viidentenä pentuna klo 7:50 ja oli pentueen ainut naaras. Aramina osasi pitää puolensa jo pienenä sekä osoitti mahdollisesti tulevan äitiytensä geenit, makasi selällään ja veljet siinä kasassa Araminan päällä.

Aramina oli pentueen rauhallisin, mutta omaa tahtoa löytyi. Siinä missä pojat meni Aramina hiukan tuumi. Kun kaksi veljestä lähti, kolmikko vielä heilui aikalailla ja kun taas yksi lähti, jäi jäljelle kaksi rauhallisinta...kunnes Aramina jäi pentueen ainoana meille, äitinsä ja Alpon sekä Tiukun kanssa asumaan...tässä vaiheessa tapahtui jotain ja Araminasta kehkeytyi oikea muskettisoturi, villiä vilskettä riitti. Aramina sulatti Tiukun sydämen ja nukkui välillä Tiukun kanssa ja välillä Alpon kanssa, mutta eniten äitinsä Ofelian kanssa.

Alpon ja Araminan leikit näyttivät aika hurjille, olihan Araminan 2 kiloa vastaan 6 kiloa Alpoa, mutta Alpo osasi ja osaa säädellä voimiaan niin, ettei mitään vahinkoja ole sattunut.

Aramina rakastaa leikkimistä ja leikkii nyt vuoden täytettyään edelleen innolla ja pitkään. Kaikki kepposet ovat hönestä mielusia...niinpä meillä on nostettu tiskiharja ja sieni hänen korkeutensa ulottumattomiin, samoin Fairy-pullo. Pesuhuoneen lattiakaivon kannen päällä on raskas keraaminen vati, koska muuuten sieltä joutuu päivittäin keräämään tavaraa, sukkia, leluja yms. pois.

Aramina nukuttaa ensin tyttäreni ja sitten minut ja aamulla kiireesti juoksee sen luo joka ensin herää ja vaatii syliin pääsyä hyvin pienellä äänellä. Vahtii vessanoven takana, surkeasti "itkien", jos palvelija on ollut niin ilkeä, että jättänyt hänet oven ulkopuolelle. Leipomisessa hän tarkastaa, että ohjetta on luettu oikein ja pyykin kuivumaan laittamisessa tarvitaan myös tarkastaja, pää kallellaan katsomassa, onko pyykkipojat oikein ;) Hän myös mielellään auttaa kuivien vaateiden kuivaustelineestä pois ottamisessa ja jos palvelija ei ymmärrä vihjettä, voi sitten niitä puhtaita sukkia liottaa lattiakaivossa.

Aramina on säilyttänyt kaikki nuo yllämainitut tapansa, paitsi, että pesuhuoneen lattiakaivo ei enää niin kiinnosta. Pesuhuoneessa on nyt paraspaikka patterin päällä.

Jaa tämä sivu