SC FI*CiCi's Ophelia Otis, Ofelia

SC FI*CiCi's Ophelia Otis, Ofelia

Ofelia, savolaisittain Ohvi, mamman pallero

Nälkä kasvaa syödessä ja sfinxien määrä palvelijoiden muuttuessa kissaihmisiksi. Voisin sanoa, ettei koskaan kannata sanoa, että otan yhden sfinxin...tuossa kohtaa sfinxahtanut ihminen hymyilee ja nyökyttelee, joo yhden otat... Olin haaveillut "läikikkäästä" sfinxistä (en ymmärtänyt väreistä mitään, siis haaveilin bicolorista). Ihailin pentuetta, josta Ofelia on peräisin. Sainkin sitten viestiä, että olinko ajatellut sijoituskissaa. No olinhan minä, edellisenä päivänä viimeksi, mutten uskonut kenenkään meille mitään sijoitavan, koska olimme niin kaukana kaikista kasvattajista, enkä tuolloin edes unelmoinut asuvani muualla kuin Savossa.

Ofelia haettiin kotiin kesäkuun 12. päivä 2015. Ofelia istui boxissa, aivan hiljaa satojen kilometrien matkan. Itse ajattelin, että kuinka mamman poikamies ottaa pienen vastaan, toivottavasti hyvin ja pelkäsin pahinta. Alpo oli tuolloin itsekkin vajaa yksi vuotias. Alpo otti Ofelian veljen lailla vastaan, opetti talon tavoille.

Ofelia on käynyt näyttelyissä paljon ja onkin Supreme Champion. Nyt Ofelia saa viettää ns. eläkepäiviä, kaksi 5 pennun pentuetta synnyttäneenä äitinä..

Ofelia on edelleen leikkisä, vieraiden aikaan hiukan vetäytyvä, erakko. Hakeutuu perheen lähelle, syliin, viereen nukkumaan ja leikkii pienillä pehmohiirillä sekä tyttärensä Araminan kanssa. Ofelia on ulkoillut valjaissakin, mutta parhaiten viihtyy verkotetulla terassilla, auringossa makoillen.

Ofelia oli aivan mahtava äiti, palvelijan ei tarvinnut 2 viikkoon tehdä muuta kuin punnita pennut ja vaihtaa puhtaat aluset. Ofelian maito taisi olla kermaa, niin hyvin pennut kasvoivat. Hän myös oli tarkka kuka saa tulla pentujen luo ja Alpo parka sai tuta nahoissaan kuinka naaras tiikeri pentujaan puolustaa.

Ofelia katselee palvelijoitaan aamuisin suurilla silmillään anovasti ja saa näin aamuisin pienen nokareen juustoa ;)

Ohvi, mamman pallero on nykyään mummo-kissa. Tullut entistä ihmisläheisemmäksi. 

Ofelia ja vauvamasu

Ofelia ja vauvamasu

Ofelia nauttii pesun jälkeen lämpimässä vedessä olostaan. Hän on todella helppo pestävä.

Ofelia nauttii pesun jälkeen lämpimässä vedessä olostaan. Hän on todella helppo pestävä.

Jaa tämä sivu